Katajakangas.com
» KUVAGALLERIA
» VAIHTOLAITTEET
» METALLIPALVELUT
» JÄLLEENMYYJÄT

Metallipalvelut


Yrityksemme tarjoaa myös hitsaus-, sahaus-, poraus-. hionta- ja teroituspalveluita nykyaikaisella kalustolla.

Jos mielessäsi on jokin metallirakenne esim. saunan kiukaan arina, pihagrilli tai vaikka kärry ruohonleikkurin perään niin teemme sen. Onko sinulla tylsiä kirveitä, veitsiä, vesureita tai vaikka ruohon leikkurin teriä? Tuo ne meille niin laitamme terät kuntoon.

Onko metalliprofiilien katkaisu oikeisiin kulmiin ongelma? Tule käymään, niin laitatamme kulmat kohdalleen. Valmistamme mittatilauksesta erilaisia koiran kuljetushäkkejä henkilö- ja pakettiautoihin. Häkit eivät rämise eivätkä kolise huonoillakaan teillä eikä kovemmassakaan ajossa. ;)


Oswald eko grilli

Nyt Grillaaminen onnistuu vaivatta isommallekin porukalle ihan Suomalaisella koivuhaloilla! Mitä turhaa kantamaan hiiliä kaupasta saatikka miettiä nestekaasun riittävyyttä kun voi nauttia elävästä tulesta ennen varsinaista grillausta.

Grillissä pitää olla kokoa että kaikki saadaan valmistettua kerralla! Lauteille sopii kerralla savustuspönttö, nokipannu, pottukattilat ja tietysti niin piffit kuin makkaratkin ja muut herkut!

Oswald tehdään Suomalaisena käsityönä, jonka kaikki yksityis kohdat ja muotoilu on hioutunut ammatti käytössä vuosien varrella. Asikkaiden omat toiveet otetaan myös huomioon valmistus vaiheessa. Oswald sopii niin yksityis talouksiin kuin ammattilaisille jotka arvostavat Suomalaista käsityötä ja yksilöllisyyttä.

Jos haluat tuottaa grillaamisesta elävän ohjelmanumeron niin vieraillesi kuin asiakkaillesi valintasi on silloin Oswald eko grilli.