Katajakangas.com
» METSÄSTYS
» RIISTANHOITO
» METSÄSTYSGALLERIA

Metsästys


Yrityksemme tarjoaa Oulun läänissä yksilöllisiä pienriistan metsästyspaketteja niin yrityksille kuin yksityisillekin ammattitaidolla.

Meille on helppo tulla, tulitpa sitten autolla tai vaikka vaivattomasti junalla niin emme ole kaukana. Matkaa Ouluun on 170 km, Helsinkiin 430 km ja Iisalmeen 100 km.

Oletko koskaan saanut metsästää toimivalla kanakoiralla? Meillä se on mahdollista. Katajakankaan omat koirat ovat käytössäsi tarvittaessa. Jahdit asiakkaan omilla koirilla ovat myös mahdollisia.

Siinä vaiheessa kun syksyn jahdit tulevat mieleesi niin ota yhteyttä! Suunnitellaan teille ikimuistoinen jahti juuri sellaisena kuin itse sen haluatte.

Tässä yksi esimerkki toiminnallisesta viikonlopusta:

"Nousette perjantaina noin klo 13.00 junaan Helsingistä. Seuraavaksi olettekin lämpimän hirsisaunan lauteilla noin klo 20.00 turvallisen ja mukavan junamatkan jälkeen. Illaksi on varattu iltanuotio jonka loisteessa voi suunnitella vaikkapa huomista jahtia. Yöpuulle voitte siirtyä iltanuotion jälkeen viihtyisään metsälliseen ja lämpimään hirsimökkiin.

Lauantaiaamu alkaakin hyvällä aamiaisella metsään tarjoiltuna. Tämän jälkeen lähdemme tutustumaan kanakoirametsästykseen fasaanijahdin muodossa joka alkaa käytännöllisesti mökin pihasta, autoilla ei meillä tarvitse. Puolilta päivin ruokailemme tulilla. Päivä jatkuu noin klo 17.00. Päivän päätteeksi on aika siirtyä saunan lämpöön kertaamaan päivän tapahtumia.

Illan kruunaa riistaillallinen mökin lämmössä. Sunnuntaina metsäaamiainen klo 8.00, jonka jälkeen lähdemme jatkamaan siitä mihin eilen jäimme. Noin klo 12.00 palaamme mökille jossa nautimme lämpimän ruuan. Tämän jälkeen pakkaamme mahdollisen saaliin kotiin viemiseksi ja juomme lähtökahvit. Noin klo15.00 siirryt turvallisesti junan kyytiin ja heräät Helsingissä noin klo 22.00 vietettyäsi rentouttavan toiminnallisen viikonlopun hyvän ystävän seurassa".

Muutamia tunnelmaesimerkkejä:


Lokakuu on riekostuksen aikaa


Pakkasrusakkoa seisojalla lakialla hyvässä seurassa


Erästelyä ystävän kanssa kiireettömästi metsämaastoissa lintumailla


Tai vaikkapa merkkipäivän viettoa useampien ystävien tai liikekumppanien kanssa


Voit jakaa myös hienon viikonlopun perheenne nuoremman väen kanssa tutustuen kanakoiratoiminnan saloihinTai ihan vaikka koirasi kanssa kaksistaan


Koiran ja miehen hieno yhteispeli tuotti tuloksen.


Siinä se sitten on ........


On aika palauttaa päivän tapahtumat mieleen.....

Vaikka Näläkäsen saunassa, jossa keskinkertaiset tapahtumat ovat parin tunnin löylyttelyn jälkeen suorastaan erinomaisia......!